Palyatif Bakım Servisimiz Hizmete Açılmıştır.
31 Mart 2022

Hastanemiz Palyatif Bakım Servisi Hasta kabulüne başlamıştır.
Uzun zamandır hizmete açılması için çaba sarf ettiğimiz palyatif bakım servisimiz,gerekli şartları ve standartları yerine getirerek, 16 yatak kapasiteli olarak Sorgun ve çevre ilçelerimiz vatandaşlarına hizmet vermeye hazır hale gelmiştir.
Hasta sahiplerinin evde bakmalarının oldukça zor olduğu,
hastalığın iyileşme yerine daha da kötüye gitme ve acı veren bir evreye geldiği hastalık türlerinde , hastalarımızın ve hasta yakınlarının en büyük destekçisi ve çözüm noktası olan palyatif bakım ünitemiz bu anlamda ilçemiz ve çevresinde önemli bir hizmet açığına cevap vermiş olacaktır.
Palyatif bakım, ciddi bir hastalıkla yaşamak durumunda olan hastalar için semptomların azaltılması, yaşam kalitesinin artırılması ve stresin minimuma indirilmesi gibi amaçlarla uygulanan özelleştirilmiş tıbbi bakımdır. Hem hasta hem de ailesi için oldukça önemli olan bu bakım, hastanın tedavilerine ilişkin tüm işlemler için ekstra bir destek  oluşturularak tedavi sürecinin iyileştirilmesini sağlar. Palyatif bakım; doktorlar, hemşireler ve hastanın sağlık sorunları ile ilişkili olarak diğer sağlık profesyonellerinin de eklenmesi ile oluşturulan bir ekip tarafından gerçekleştirilir. Hastanemiz uzman hekimlerinden Anestezi uzmanı Dr. Bilal Atilla Bezen sorumlu hekim olarak başta olmak üzere,tüm uzman hekimlerimiz 24 saat hasta ve yakınlarının yanında olacaktır.
Ayrıca yine servisimizde;Psikiyatri danışmanlığı,manevi destek  için İmamlık hizmetleri ve beslenme düzenlemesi için Diyetisyenlerimiz , oluşabilecek yatak yaraları içinde ,yara bakım hizmetlerimizle hasta ve yakınlarının yanında olmaya gayret gösterilecektir.
Palyatif bakım ihtiyacı olan hastalarımıza acil şifa ve esenlikler dilerken; servisimizin kuruluşu için emek vermiş olan başta hastane yöneticilerimize ve tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür eder , tüm halkımıza sağlıklı günler dileriz..